Get in touch

Network - Career

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the TU/e Contest by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Engineer

Als engineer bij Equans zorg je samen met je team voor het ontwerp en volledige realisatie van uiteenlopende opdrachten. Eigenlijk wek je de installaties die je maakt met je collega's tot leven. Klantwensen en specificaties doornemen, het ontwerpen en uitwerken in de verschillende ontwerpfases en de bijbehorende administratie zijn voor jou als engineer dan ook dagelijkse kost. Equans werkt aan grootschalige ziekenhuizen, hightech-kantoren, duurzame fabrieken en op afstand bedienbare infra-objecten. Waar je ook aan de slag gaat, je werkt samen met je collega’s en de klant toe naar een eindresultaat om trots op te zijn.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Digital Expert

Digitalisering is vooruitgang. Niet voor niets staat dit onderwerp hoog op de agenda binnen Equans. Digitalisering is noodzakelijk om onze doelstellingen te behalen in de verduurzaming van Nederland. Als IT-specialist binnen team Equans Digitaal speel je dan ook een cruciale rol. Samen met je collega’s zorg jij voor een toekomstbestendig Equans, dat een antwoord heeft op de belangrijkste ontwikkelingen in de markt. Of je nu aan slag gaat als procescoördinator, projectmanager, agile coach of data scientist: jouw inzet en digitale kennis zijn onmisbaar in onze (IT-)organisatie. Doordat dit vakgebied continu in beweging is en we ons bewust zijn van de toegevoegde waarde van een goede IT-specialist, liggen er veel kansen om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied. Grijp jij ze?
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Technisch Traineeship

Heb jij een technische HBO/WO-opleiding hebt afgerond (max. 2 jaar werkervaring) en de ambitie om een leidende rol te pakken in jouw vakgebied. Dan is het Technisch Traineeship van Equans echt iets voor jou! Dit ga je doen Je gaat aan de slag met 3-4 uiteenlopende projecten in 1,5 jaar tijd in een van onze regio’s. De inhoud stemmen we samen af en sluit aan bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte, interesses en achtergrond. Tijdens de 1,5 jaar kun je rekenen op jouw mentor, die je ondersteunt en coacht bij de uitvoering van je opdrachten én je persoonlijke transitie. Bovendien koppelen wij je aan een buddy, zoals een oud-trainee, die je snel wegwijs kan maken in de organisatie. Jouw ontwikkeling In het Technisch Traineeship volg je behalve vakgerichte opleidingen ook business workshops en een intensief opleidings- en ontwikkelingstraject. Dit doe je samen met een groep van 10-15 Trainees. Deze sessies dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op organisatorisch vlak.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Business Traineeship

Heb jij de ambitie om een leidende rol te pakken in je vakgebied en een afgeronde WO opleiding? En heb je strategisch inzicht en een praktische instelling? Dan is het business traineeship echt iets voor jou! Dit ga je doen Je gaat aan de slag met 3-4 uiteenlopende opdrachten in 1,5 jaar tijd in een van onze regio’s. De inhoud stemmen we samen af en sluit aan bij jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte, interesses en achtergrond. Tijdens de 1,5 jaar kun je rekenen op jouw mentor, die je ondersteunt en coacht bij de uitvoering van je opdrachten én je persoonlijke transitie. Bovendien koppelen wij je aan een buddy, zoals een oud-trainee, die je snel wegwijs kan maken in de organisatie. Jouw ontwikkeling In het Business Traineeship volg je behalve vakgerichte opleidingen ook business workshops en een intensief opleidings- en ontwikkelingstraject. Dit doe je samen met een groep van 10-15 Trainees. Deze sessies dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op organisatorisch vlak.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Visit our careers page!

Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Robotics Mechanical Engineer

Within our team in Georgetown - USA we are looking for an ambitious and hands-on engineer who wants to take on this challenge within an organization with unique manufacturing processes.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Project Manager CAPEX

We are looking for an experienced Projectmanager who is comfortabel in working in a high-tech environment.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

MEDIOR FRONT-END SOFTWARE ENGINEER

Als medior front-end developer ben je, binnen het team en afdeling breed, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het nemen van technische beslissingen van onze userinterfaces. Je werkt samen met ruim 100 R&D collega’s, waarvan 30 software engineers, in een multidisciplinair team. Samen werk je aan de ontwikkeling en het onderhoud van de besturing van onze geavanceerde machines. Als medior draag je ook bij aan onze architectuur en toekomstige richting van onze front-end ontwikkeling. Aan wat voor werkzaamheden je concreet kan denken?
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Traineeship

Are you looking for the perfect 'kick-off' to start your career after University? We have a great opportunity to start working within different areas of our Operational business at a leading international logistics service provider for various end-customer-oriented industries. Take your chance on this inspirational Graduate Programm! As a Management Trainee within Arvato, you will gain valuable experience within Logistics in combination with exclusive training courses and real-life assignments. You will be able to develop your competences and skills on professional level while being personally guided and coached.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Trainee Patent Attorney

Heb jij je master of PhD Natuurkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen of van een andere technische studie op zak? En nog lang niet uitgeleerd? Ga je een intellectuele uitdaging en een eigen verantwoordelijkheid niet uit de weg? En wil je met jouw technische kennis topbedrijven juridisch en strategisch adviseren, zodat zij alles uit hun innovatie halen? Dan is de functie van Trainee Patent Attorney echt iets voor jou. Ga naar onze speciale recruitmentpagina om alles over het traineeship te lezen: https://www.vo.eu/word-octrooigemachtigde/