Get in touch

Network - Career

Are you looking for an internship, traineeship or perhaps a job? You can easily make this known to the diverse network of the TU/e Contest by uploading your C.V. and share it directly with partners of your own interest, while being notified of interesting career opportunities.

Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Financieel managment trainee

In drie werkperioden van acht maanden ga je bij drie verschillende ondernemingen, verdeeld over heel Nederland, aan de slag. Zo doe je praktische ervaring op in de drie branches; Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra. Dé manier om te ontdekken welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Persoonlijke ontwikkeling staat tijdens het gehele traineeship hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor goede begeleiding. Op het project waar je aan werkt door de projectbegeleider, op het gebied van loopbaan door je mentor en op persoonlijk vlak door een coach. Daarnaast neem je deel aan de tweedaagse trainingen die wij zes keer tijdens deze periode organiseren. En om TBI beter te leren kennen, ga je op projectbezoek bij je mede-trainees en neem je deel aan een aantal vakinhoudelijke themadagen. Bij ons sta je figuurlijk (en soms ook letterlijk) ‘met je poten in de modder’. Want door te doen ontdek je wat jou enthousiast maakt. En die ontdekking is goud waard! Als financieel management trainee duik je in de financiële processen van onze organisatie. Wat je precies gaat doen bepalen wij samen. Tijdens het traineeship leer je de bedrijven achter de cijfers kennen en help je onze organisaties met strategische uitdagingen.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Contractmanagement trainee

In drie werkperioden van acht maanden ga je bij drie verschillende ondernemingen, verdeeld over heel Nederland, aan de slag. Zo doe je praktische ervaring op in de drie branches; Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra. Dé manier om te ontdekken welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Persoonlijke ontwikkeling staat tijdens het gehele traineeship hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor goede begeleiding. Op het project waar je aan werkt door de projectbegeleider, op het gebied van loopbaan door je mentor en op persoonlijk vlak door een coach. Daarnaast neem je deel aan de tweedaagse trainingen die wij zes keer tijdens deze periode organiseren. En om TBI beter te leren kennen, ga je op projectbezoek bij je mede-trainees en neem je deel aan een aantal vakinhoudelijke themadagen. Bij ons sta je figuurlijk (en soms ook letterlijk) ‘met je poten in de modder’. Want door te doen ontdek je wat jou enthousiast maakt. En die ontdekking is goud waard! Als contractmanagement trainee beheers je contractuele- en projectafspraken door tender- en uitvoeringsteams strategisch en tactisch te adviseren en ondersteunen met als doel risico’s te minimaliseren en contractuele kansen te optimaliseren.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Technisch management trainee

In drie werkperioden van acht maanden ga je bij drie verschillende ondernemingen, verdeeld over heel Nederland, aan de slag. Zo doe je praktische ervaring op in de drie branches; Techniek, Bouw & Ontwikkeling en Infra. Dé manier om te ontdekken welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen. Persoonlijke ontwikkeling staat tijdens het gehele traineeship hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor goede begeleiding. Op het project waar je aan werkt door de projectbegeleider, op het gebied van loopbaan door je mentor en op persoonlijk vlak door een coach. Daarnaast neem je deel aan de tweedaagse trainingen die wij zes keer tijdens deze periode organiseren. En om TBI beter te leren kennen, ga je op projectbezoek bij je mede-trainees en neem je deel aan een aantal vakinhoudelijke themadagen. Bij ons sta je figuurlijk (en soms ook letterlijk) ‘met je poten in de modder’. Want door te doen ontdek je wat jou enthousiast maakt. En die ontdekking is goud waard! Als technisch management trainee ga je 3x een periode aan de slag binnen de techniek, bouw en infra. Wat je precies gaat doen bepalen we samen. Er zijn opdrachten in de projectontwikkeling tot en met de uitvoering. Bij TBI kan je dus alle facetten van de techniek, bouw en infra ontdekken.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Constructeur bouwtechniek

Als constructeur binnen de Vakgroep Bouwtechniek ben je de schakel tussen binnen en buiten. Je bent onderdeel van een team van adviseurs, constructeurs en modelleurs die zich vanaf de tender tot ver in de realisatie bezighoudt met uitvoeringsmethodes, bouwfasering en tijdelijke constructies om de bouw van het kunstwerk mogelijk te maken. Binnen een projectteam met werkvoorbereiding en uitvoering weet je met je creativiteit en technische en communicatieve vaardigheden complexe vraagstukken op te lossen en kom je met inventieve oplossingen die je vervolgens uitwerkt tot een veilig en maakbaar uitvoeringsontwerp. Je bent (of wordt) allrounder met naast kennis van staal ook affiniteit met geotechniek en betonconstructies en komt graag op de projecten; ook het controleren en vrijgeven van de constructies behoort tot je takenpakket. Vanwege het relatief kort cyclische karakter van de werkzaamheden ben je doorgaans betrokken bij meerdere projecten tegelijk. Dit maakt je werk dynamisch, maar vergt ook enige flexibiliteit.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Integraal ontwerp leider

Wij zoeken een Ontwerpleider met ruime ervaring in civiele constructies, die de uitdaging aangaat om leiding te geven aan onze ambitieuze projecten. Jouw taak is het leiden van het ontwerpproces, waarbij je de eindverantwoordelijkheid draagt voor het ontwikkelen van uitvoeringsontwerpen. Je vormt een kernonderdeel van het projectteam, samen met de Projectdirecteur en de Projectleider Realisatie. Jouw leiderschap strekt zich uit over een multidisciplinair team, inclusief Civiele, Werktuigbouwkundige, Elektrotechnische en Bouwkundige disciplines. In deze rol is het essentieel dat je sterke besluitvaardigheid toont, strategische ontwerpkeuzes maakt en een coördinerende rol op je neemt bij het doorvoeren van ontwerpwijzigingen en optimalisaties.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Adviseur duurzaam erfgoed

Bij Nico de Bont maak je een wezenlijk verschil in de verduurzaming van erfgoed. Jouw duurzame adviezen en ideeën worden concreet uitgevoerd. Je deelt graag je kennis met collega's, opdrachtgevers en onderaannemers over circulariteit, biobased materialen, installaties en de uitdagingen van monumentenisolatie. Bij Nico de Bont draag je bij aan duurzame erfgoedprojecten door actief mee te denken! Jij bent degene die altijd de waarom-vraag stelt, die advies geeft en verbetervoorstellen doet, zodat erfgoed een toekomst krijgt.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Kwaliteitsmanager

Krijg jij energie van het opzetten en beheren van een kwaliteitssysteem voor onder andere onze (elektrische) machines? Staad is een toonaangevend bedrijf en jarenlang erkend importeur van Develon grondverzet-machines in Nederland. We zijn ook dealer voor Midden- en Zuid-Nederland. Naast de opbouwwerkzaamheden, verkoop en service van conventionele grondverzetmachines bouwen we machines ook om naar emissieloze machines, daarmee zijn we zelfs koploper in Nederland. Deze interessante functie bekleed niet alleen de gang van zaken rondom de ombouw van grondverzetmachines maar ook over de conventionele machines, laadoplossingen en energieopslagsystemen. Een ding is zeker, aan afwisseling geen gebrek.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Controls engineer

Staad is een toonaangevend bedrijf en jarenlang erkend importeur van Develon grondverzet-machines in Nederland. We zijn ook dealer voor Midden- en Zuid-Nederland. Naast de opbouwwerkzaamheden, verkoop en service van conventionele grondverzetmachines bouwen we machines ook om naar emissieloze machines. Daarmee zijn we zelfs koploper in Nederland. Ombouwen doen we inmiddels al jaren en met succes! Hou jij van diversiteit en afwisseling in je werkzaamheden? Mooi, dan staat er voor jou een prachtige werkplek met alle benodigdheden voor je klaar. Ook staat er een super enthousiast team voor je klaar die graag met jou willen samenwerken. Jij bent vooral verantwoordelijk voor de softwareontwikkeling, software- en hardwaretests en service maar het meedenken over verbeteropties en innovaties is zeer zeker gewenst. Lees snel verder.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Industry Process Consultant Graduate

At Dassault Systèmes EURONORTH, we are delighted to announce the launch of the 2024 Industry Process Consultant Graduate Program, a key development program for talent of the future in technical business roles. Location: Den Bosch Start date: Full Time from 2nd September 2024 Length: Permanent (initial 12 months will align to our Graduate Program)
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Please check out our careerpage

here you will find the jobs at all our locations in the Netherlands, Germany and Austria.
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Werkstudent I Praktikant MES

Testen der neuen Entwicklungen im firmeneigenen Manufacturing Execution System (MES) und dessen Anbindung an das SAP Nutzen der Plattform zur Softwareentwicklung zur Dokumentation der Tests Erstellung von Dokumenten / Schulungsunterlagen zur Nutzung der Software Unterstützung der Abteilung „IT Produktion“ in der Pflege des produktiven Systems Ihr Profil: Eingeschriebene/r Student/in im Studiengang Produktionstechnik / Maschinenbau IT und MS-Office Englischkenntnisse Ausgeprägte kommunikative Kompetenz Teamfähigkeit & Flexibilität. Zuverlässigkeit & Sorgfalt. Grundsätzliches Prozessverständnis und Automatisierungsaffinität Wir bieten: Die einzigartige Chance, die Zukunft eines stark wachsenden Unternehmens mitzugestalten Attraktive Vergütung Tolle Team-Events, wo der Zusammenhalt spürbar ist Bewerbungen an die Personalabteilung karriere@nproxx.com
Bekijk netwerk voor bedrijfsspecifieke vacatures

Student Thesis: Type 4 pressure vessels

In-line evaluation of part quality and part performance in the production of Type 4 pressure vessels NPROXX is a global leader in designing, developing and manufacturing Type 4 pressure vessels for the storage of hydrogen under high pressure. We believe that the role of hydrogen is going to grow massively in the coming years. Already today our products are helping our customers to deliver clean and efficient energy solutions. Your tasks • Supporting the production of series and development vessels • Literature research on tools for process monitoring for the wet winding process • Analysis of winding process regarding quality-relevant parameters • Concept development for measuring quality-relevant parameters, e. g. camera or sensor-based • Setup of test matrix and execution of tests on vessels to determine relative process parameters • Evaluation of test results and feedback for improved vessel production Your profile • Degree in mechanical engineering, aerospace engineering, materials science or comparable • Experienced in handling or production of composites is an advantage and desirable • Good understanding of hardware (sensors), implementation and data evaluation • A high degree of process understanding, self-motivation, drive, confident and determined approach • A high degree of teamwork, motivation, resilience, thoroughness, reliability and analytical skills; • Good written and spoken English knowledge and German. If you are interested, please send your cover letter and CV to Max Schwab or contact him by phone (max.schwab@nproxx.com; +31 638 206 776). The regular workplace will be our production site in Jülich; Working from home is partially possible.
  • <